Precious little star

Precious one, so small, so sweet
Dancing in on angel feet
Straight from heavens brightest star
What a miracle you are
 

Kycklingröra med bönpasta


Kycklingröra med bönpasta
 
3 kycklingfiléer
1 paket bacon
1 röd paprika
1 ask champinjoner
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
1 burk creme fraiche fetaost & soltorkade tomater
2 dl grädde
salt
svartpeppar
oregano
timjan
grillkrydda
Bönpasta fettuccine
 
Rensa och skär kycklingen i mindre bitar. Stek och krydda med salt, svartpeppar, oregano, timjan och grillkrydda. Lägg sedan åt sidan.
Stek bacon och lägg sedan på papper. Klipp i mindre bitar.
Skär paprika, champinjoner och purjolök i mindre bitar och stek. Pressa i vitlök.
Tillsätt creme fraiche, grädde, bacon och kyckling och låt puttra i några minuter.
Koka bönpastan enligt anvisning.

Jordgubbssmoothie och glass

Äntligen börjar min lilla tjej att visa lite glädje igen efter alla sjukdomar. Jag tror att hon precis som jag blir lite rastlös av att bara sitta hemma om dagarna, samma sak är ju otroligt tråkigt!
När hon har varit sjuk passade jag på att göra lite svalkande smoothies och även glass med samma innehåll till mellanmål. Perfekt för sjuka barn som brukar äta mindre och inte får i sig tillräckligt med vätska.
 

Jordgubbssmoothie och glass
4 mellanmål & 2 glassar
 
300 g frysta jordgubbar
1 banan
1 dl mjölk
kanel
 
Tina jordgubbarna. Lägg sedan i mixer tillsammans med banan, mjölk och kanel. Mixa.

Orolig förälder

Jag tror nog att alla föräldrar både en, två och hundra gånger har varit oroliga i några sekvenser i sina barns liv. Denna gång var det vår tur att bli oroliga och jag hade en ordentlig klump i magen på väg till barnakuten. Feber i sig är inte farligt, men ett barn ska inte ha närmare 40 graders feber om allt står rätt till. En massa gnäll, hosta och otröstlighet har det också varit, dåliga nätter och hon har varit kokhet. Idag försvann feber lika snabbt som den kom och visst var det som vi trott - tredagars feber. På hennes kropp pryder nu hundratals små prickar och hon behöver ännu mer närhet. Vi är i sluttampen nu och när detta är över så är hon immun mot det, det ska bli så skönt. Jag saknar att sova hela nätter, jag saknar att ha ett socialt liv på vardagarna och framförallt saknar jag en pigg, glad och nöjd dotter. Det är jobbigt för oss alla i dessa perioder, så nu hoppas jag att alla förkylningar osv. som hon har dragit på sig lider mot sitt slut!
 

Fisk och potatismos

 
Fisk och potatismos
2 stora burkar + 1 portion
 
1 torskfilé
5 potatisar
2 msk mjölk
1 klick osaltat smör
frusen dill
vitpeppar
citronarom
 
Skala och skär potatis i små bitar och låt koka till de är genomkokta.
Skär torskfilé i mindre bitar, koka i någon minut tills den är vit igenom.
Mosa torskfilé för sig med en gaffel och likadant med potatisen.
Tillsätt smör i potatisen och låt smälta. Tillsätt smör, dill, vitpeppar och citronarom. Blanda.
Lägg i fisken i moset, mosa och blanda.

Kalops på ytterlår

 
Kalops på ytterlår
 
ca 1 kg ytterlår
2 gula lökar
2 vitlökar
2 tsk salt
svartpeppar
stark paprikakrydda
6 dl vatten
2 köttbuljongtärningar
2 morötter
1 palsternacka
en liten bit kålrot
1 ask champinjoner
2 röda paprikor
ca 20 st hela svartpepparkorn
3 msk tomatpuré
1 msk dijonsenap
1 msk sambal oelek
3 msk oxfond
3 dl mjölk
3 dl smetana
 
Skala och skär lök och vitlök, stek lätt i en gryta. Krydda med salt, svartpeppar och paprikakrydda.
Putsa ytterlår och skär i cm stora kuber. Stek snabbt en stekpanna tills det fått en yta och tillsätt sedan i grytan.
Häll på vatten och buljongtärningar och låt koka i ca 2 timmar.
Skär rotfrukterna i mindre bitar, champinjoner i halvor och paprikor i mindre bitar och tillsätt i grytan. Lägg i svartpepparkorn.
Tillsätt tomatpuré, dijonsenap, sambal oelek, oxfond, mjölk och smetana. Låt koka ca 1 timme.
Smaka av med salt och svartpeppar.

En till runda..

Helgen blev inte riktigt så som vi hade tänkt oss. Leia blev dålig redan igår morse och hade över 39 graders feber så fort hon vaknade. Det slutade med ett besök på barnakuten och vi kom hem efter några timmar igen. Idag är hon inte bättre och har runt 39.2 - trots Alvedon. Men hon har sina ljusa stunder när hon har fått sova en stund och fått i sig mat, sedan är det mest gnäll mellan varven. Det känns skönt att vi fick i alla fall 3 nätter med bra sömn innan det var dags för nästa släng.. Man blir ju så ledsen när man inte kan göra särskilt mycket mer än att ge sin närhet till de små när de är sjuka. Jag hade gjort vad som helst för att byta plats med henne!
 
 

Underbar helgstart

En helt underbar dag har vi haft och vi har som vanligt dessa fina dagar spenderat mycket tid utomhus. Jag har också en hel del recept som ska upp här framöver då jag både gjort barnmat, fruktpuré, smoothie och mat till oss vuxna. Med ett glas vin har jag dansat runt i köket i några timmar idag, njutit av att det äntligen är fredag igen!
 

Nötgryta

TIPS!
Är det många potatisar i puréerna, mixa inte utan mosa istället med en gaffel. Annars blir purén som klister.
 

Nötgryta
 
250 g nötfärs
3 morötter
1 palsternacka
8 potatisar
2 dl frusen majs
en klick osaltat smör
1 msk olivolja
lite svartpeppar
timjan
 
Koka nötfärs i några minuter, lägg sedan i en mixer.
Skala och skär morötter, palsternacka och potatis i mindre bitar, koka morot och palsternacka i en kastrull och potatis i en. Tillsätt majsen med morötterna och palsternackan de sista 3 minuterna.
Lägg palsternacka, morötter och majs i mixern, spara vattnet.
Tillsätt smör, olivolja och kryddor. Mixa och späd med vattnet vid behov.
Mosa potatisen i kastrullen till önskad konsistens, lägg sedan i mixern och kör ihop snabbt bara så det blandas.

Höstrusk

Underbart att vakna imorse, se hur regnet dalade ner och hela gräsmattan täckas av löv. Eller inte. Riktigt höstrusk har det varit! Tråkigt, men samtidigt riktigt mysigt att vara inomhus och gosa medan man tittar ut i det kalla utanför. Vi har varit iväg hos Linda och Amanda med de andra mammorna och barnen i föräldragruppen, ätit god mat och pratat en massa.
 

Broccoliplättar med ost

 
Broccoliplättar med ost
 
800 g frusen broccoli
4 ägg
300 g riven ost
½ msk fiberhusk
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
½ tsk sambal oelek
chili explosion
svartpeppar
salt
 
Koka broccoli enligt påsen och mosa sedan med en gaffel i en plastbunke.
Tillsätt ägg, riven ost och fiberhusk.
Riv gul lök och vitlök och tillsätt i bunken med sambal oelek och kryddor.
Gör små plättar/biffar av allt och stek tills de har fått fin färg.

Hallonsmoothie

Idag gjorde jag smoothie för första gången till Leia. Det har dröjt ett tag eftersom vi pausade intaget av just frukt i denna form då hon inte ville ha annat. Men nu fungerar det faktiskt riktigt bra! Och ingen är gladare än jag. Det är så enkelt att göra, bra att ta med sig och dessutom är det ju verkligen omtyckt. Jag brukar göra smoothies till oss vuxna ibland också och det går ju att kombinera på hur många sätt som helst. Det känns fräscht med massa frukt och grönt till mellanmål!
 
 
Hallonsmoothie
2 mellanmål
 
50 g frysta hallon
1 äpple
1 banan
2 msk naturell yoghurt
1 msk mjölk
lite kanel
 
Ta fram hallon och låt det tina i rumstemperatur.
Skala och hacka äpple i mindre bitar och lägg i mixern med skivad banan och hallon.
Tillsätt yoghurt och mjölk.
Krydda med lite kanel. Mixa.

Som jag njuter

Alltså den här hösten har ju hittills varit helt perfekt och så himla fin! Promenader känns ju knappt jobbigt och luften är så frisk att andas in. Efter att vi varit på öppna förskolan idag så gick vi ut på en 8 kilometare med Jusse och hundarna som sällskap. Det kändes varken långt eller kallt, en värmande sol gör så mycket!
 

BeSafe iZi Plus

Idag har Leia blivit med ny bilstol! Hon har varit stadig i både nacke och rygg länge nu och börjar tycka det är riktigt tråkigt att behöva sätta sig i babyskyddet. Så det kändes passande nu att byta. Dessutom är dessa stolar säkrare än babyskydd vilket såklart känns skönt!
 
Vi valde BeSafe iZi Plus, vilket vi verkligen är supernöjda med! Den har vunnit bäst i test för detta året och har många finesser som vi fastnade vid. Till exempel att den har olika justeringslägen för viloläge som man kan fälla under färd, förlängningsbart rygg- och nackstöd och har bältesupphängning med magneter. Som jag har saknat dessa magneter under tiden vi haft babyskyddet! Enkla småsaker som förenklar och förgyller vår vardag lite extra. Den har även lång användningstid och tar en viktkapacitet på upp till 25 kg.
 
Bilstolen har också gått igenom Plus-testet vilket är ett av världens tuffaste krocktester för bilbarnsstolar. Det är ett kompletterande test och detta plus-märke garanterar att stolen klarar höga krafter mot nacken. Stolen garanterar till och med att barnet inte utsätts för livshotande höga nackkrafter vid en frontalkollision vilket naturligtvis ger barnet lite extra säkerhet. Det finns bara 11 Plus-godkända bilbarnstolar och BeSafe står för 5 av dessa.
E-godkända (alltså Europagodkända) bilbarnstolar säljs i hela EU och såklart även i Sverige. Men godkännandet står inte upp mot de svenska kraven. Förr hade vi något som kallades T-godkännande då vi i Sverige anser att E-godkännande är för svagt.  Endast E-godkända bilbarnstolar mäter till exempel inte bilbarnsstolens förmåga att hantera våldet mot nacken. 2009 förbjöd EU Sverige att använda sig av T-märkningen eftersom de ansåg att det var konkurrensbegränsande. EU tar alltså inte hänsyn till de svenska kraven på bilbarnsstolar.
Bilbarnsstolsföretagen har därför istället fått en möjlighet att testa sina stolar för en extra märkning (Plus-märket), vilket endast är en frivillig möjlighet eftersom det enligt EU inte får vara en lag.
 
Det känns för oss viktigt att ha en bra och säker bilstol så valet var inte speciellt svårt för oss. Dock är den ganska dyr och kräver en stor bil, så det är något att ha i åtanke!
 

Underbara höstdagar

Idag har vi haft många timmar utomhus. Jag och Leia har krattat gräsmattan och Claes har grävt ur och fyllt på med nytt i vår garageuppfart så vi får nylagd asfalt i veckan. Det kommer bli så snyggt och stor skillnad från förut då den varit minst sagt sliten. Så hela familjen har varit ute och grejat, dessutom i två dagar. Leia tycker det är jättespännande att vara utomhus och titta på alla hundratals färger och inspektera löven. Det är lite svårt att sitta själv i overallen som är så stor, men gräs är ju mjukt att landa i som tur är!
 

Ceasarsallad

En kanonbra snabbmiddag för oss småbarnsföräldrar. Och så himla gott det är! Såsen fuskar vi lite med, men det är mest för att den är supergod och dessutom nyttig. Ett hett tips!
 
 
Ceasarsallad
 
1 grillad kyckling
1 romansallad
1 kruksallad
1 paket bacon
saltgurka
avokado
körsbärstomater
parmesan
 
Skölj och skär sallad i mindre bitar, blanda och lägg på tallrik.
Rensa kyckling och lägg över salladen.
Stek bacon, klipp i småbitar och strö över kycklingen.
Skär saltgurka i stavar och lägg bredvid tillsammans med tomater och avokado.
Strö över riven parmesan och ringla över sås.

Jordärtkockspuré

 
Jordärtkockspuré
1 stor & 3 små burkar
 
300 g jordärtkockor
2 morötter
3 palsternackor
2 msk creme fraiche
1 msk olivolja
lite paprikakrydda
 
Skala och skär jordärtkockor, morötter och palsternackor i mindre bitar. Lägg i en kastrull, täck med vatten och låt koka tills de är mjuka. Spara vattnet vid avhällning.
Lägg rotfrukterna i en mixer, tillsätt creme fraiche, olivolja och paprikakrydda. Späd med vattnet vid behov.

Kalvar och gul jumpsuit

Vår natt har varit hemsk. Leia har vaknat stup i kvarten och ville ha mat två timmar tidigare än vanligt. Trots den enorma tröttheten var vi ute på en promenad med Jusse och hundarna. På promenaden fick vi se en liten nykläckt kalv som stod på vingliga ben och blev vaktad av mamma och pappa. Helt krullig i pälsen fortfarande!
 
Leia fick inviga sin hemstickade jumpsuit som hon fick av sin gammelfarmor idag. Så himla söt och dessutom hur varm som helst. Perfekt för våra promenader om dagarna!
 

Vi friskar på oss

De senaste nätterna har verkligen varit en pina. Det var en tid efter förlossningen då man hade all energi som man kunde få, det var knappt jobbigt att gå upp varannan timme för att mata, pumpa och allt det där. Någonstans på vägen tar den här energin slut och man blir van vid att få sova igenom hela nätter och dessutom få en liten sovmorgon efter morgonmatningen. Det första tecknet på att Leia blir sjuk är att hon vaknar om nätterna. Flera gånger. Under tiden förkylning och hosta håller i sig har jag ibland varit uppe minst en gång i timman. Och inte räcker det att ge nappen heller utan ibland är det den extra närheten som behövs och då är det bara upp och gå en stund och sen är det bra igen. Hon har tack och lov fått gåvan att kunna somna om snabbt - precis som sin mamma. Men jag skulle ljuga om jag säger att det inte tär på kroppen att aldrig få komma ner i ordentlig djupsömn. Speciellt när man själv bir illamående och får huvudvärk och dagarna inte är lika glada och roliga som de brukar vara med en sjuk liten tjej.
 
Inatt var vi faktiskt fått sova hela natten - förutom att ge nappen en gång. Nattsömnen gör verkligen sitt och hon kommer på rätt bana igen, vilket direkt visade sig då hon har varit på bra humör hela dagen och dessutom sovit middag i 2½ timma. Det har inte hänt på flera månader! Så jag tror det behövdes tas igen lite. Hon är fortfarande förkyld och har hosta på nätterna och mamman har svullen hals, men inte mer än så. Håller alla tummarna att det vänder nu!
 

Biffar med löksås och kålrotstärningar

 
Biffar med löksås och kålrotstärningar
 
500 g köttfärs
1 ägg
½ dl grädde
1 msk oxfond
salt
grillkrydda
vitpeppar
 
2 gula lökar
2 dl grädde
5 dl mjölk
1 köttbuljongtärning
salt
vitpeppar
chili explosion
maizena
 
1 kålrot
1 grönsaksbuljongtärning
flingsalt
svartpeppar
stark paprikakrydda
 
Blanda allt till biffarna och stek i smör ca 5 minuter på varje sida eller till de har fått en fin färg. Lägg biffarna sedan på ett fat och spara stekfettet i pannan.
Skala och skär lökarna i mindre bitar. Stek till de fått en glansig färg, tillsätt sedan resten av ingredienserna och låt puttra några minuter.
Skala och skär kålrot i mindre bitar. Koka i ca 10 minuter med grönsaksbuljong i vattnet. Häll sedan av vattnet och stek i några minuter. Krydda.
 

Söt grönsakspuré

Leias favoritpuré på länge. Häromdagen blev det en hel burk till lunch! Sött är gott helt enkelt!
 
Som ni sett lägger jag upp barnmatsrecept i kategorier utefter ålder. Vissa puréer går naturligtvis jättebra att introducera tidigare, som detta recept. Kryddningen går ju att hoppa över för de yngre barnen till exempel. Men jag väljer för enkelhetens skull att publicera i den kategori och ålder som Leia är i när recepten görs.
 
Hur har ni det med barnmaten, följer ni recept, experimenterar själva eller köper färdigt?
 
 
Söt grönsakspuré
ca 3 stora burkar
 
1/4 gul lök
2 morötter
2 potatisar
1 dl frusen majs
1 ½ dl frusna ärtor
1 msk olivolja
frusen dill
 
Skala och hacka lök, morötter och potatisar. Lägg i en kastrull, täck med vatten och låt koka ca 10 minuter.
Koka ärtor och majs tillsammans i några minuter (läs anvisning).
Häll av och spara vattnet från lök, morötter och potatisar. Lägg i mixer tillsammans med ärtor och majs.
Tillsätt olja, dill och mixa alltihop. Tillsätt lite av vattnet om det behövs för att få en bra konsistens.

Lilla energiknippe

Som vanligt flyger våra helger iväg i rasande fart. Vi har varit på Idolkväll hos Leias mormor och morfar, på restaurangbesök med Ann-Sofie, Daniel och Nova och hunnit med både tvätt, tvätt av bil och trädgårdssysslor. Denna veckan har Leia sovit dåligt och det har såklart kommit en förkylning krypande. Nu på kvällen tog också hostan vid, så det blir en lugn fortsatt helg med vårt lilla energiknippe! 
 

Hur viktigt är det med frisk luft?

I den ålder som Leia är i nu så tycker jag det är lite svårare att hitta på aktiviteter utomhus. Speciellt i denna årstid då man inte direkt har dörrar och fönster öppna eller kan gå ut barfota i gräset och bara mysa och fixa med trädgårdssysslor. Luft är verkligen livsviktigt! Inomhus är luften förorenad pga. matlagning, parfymer, teknikprylar osv., därför känns det extra viktigt för mig att Leia får sova minst en timme utomhus om dagen, helst två. Jag tror att utevistelse och att få andas frisk luft är jätteviktigt både för oss och våra små. Frisk luft, välbefinnande, mindre chans att smittas av förkylningar och annat. Utevistelse så fort de börjar gå handlar också om fysisk aktivitet, att röra på sig och att finna glädje i naturen. Jag tänker också att barnen får använda sin egen fantasi på ett annat sätt, kanske inte med lika mycket färdigt material bland annat.
 

Naturligtvis har vi alla olika tankar om vad vi anser är hälsosamt och det finns såklart många andra faktorer som också jag tycker är viktigt. Men hur ser ni på detta? Sover era barn ute på dagarna?

På gång i gåstolen

Det gäller att ha full koll på denna dam när hon är i sin gåstol numera. På övervåningen gör hon glädjetjut och tar direkt sikte på vårt låga fönster och babymonitorn. Visserligen fungerar sladden lika bra och gärna lappen på sladden. Plädar och annat dras gärna ner och hon tar en kik på tvn då och då när hon springer förbi. På nedervåningen är det snarare vårt lilla förråd av vin och annat som hon tar sikte på. Det får hon ju gärna vänta med ett par år (gärna för alltid)! Kökshanddukar rycks ner och hälsenor körs över när man lagar mat. Men så härligt det är! Dags att rensa bort det mest värdefulla på våra låga fönsterbrädor och inhandla grindar. Än så länge känns det som att det är ett bra tag kvar tills krypningen sätter igång i alla fall.
 

Kyckling med bulgur

 
Kyckling med bulgur
2 stora burkar
 
1 kycklingfilé
2 morötter
1 lagerblad
3 cm purjolök
2 tomater
knappt 1 dl okokt bulgur
en klick osaltat smör
lite svartpeppar
frusen persilja
basilika
 
Skär kyckling i mindre bitar, koka tills den är färdig rakt igenom. Lägg sedan i en mixer.
Skala och skär morötter i mindre bitar och lägg i en kastrull med skivad purjolök. Lägg i lagerblad. Låt koka i ca 10 minuter. Ta bort lagerbladet, spara vattnet. Lägg resten i mixern.
Skålla tomaterna i 30 sekunder i kokande vatten, lägg sedan i kallt vatten. Skala dem och skär bort det hårda på tomaten och sålla bort kärnorna. Lägg sedan tomaten i mixern.
Koka bulgur och tillsätt sedan i mixern.
Lägg i smör, persilja och basilika i mixern och mixa. Späd med kokvattnet till en lagom konsistens.

En glad liten tjej

Idag har vi varit och lekt med Ida och Linnéa efter en förmiddag som gått i rasande takt! En liten tjej här som har varit på riktigt bra humör och knappt sagt ett knyst mer än att skratta och prata idag. Älskar de dagarna då vi har roligt ihop på dagarna och kan skratta och leka tillsammans i de flesta vardagssituationer!
 
Tröja - La Redoute | Jeans - H&M | Hårband - Lindex |

Kyckling i mango- och currysås


Kyckling i mango- och currysås
 
3 kycklingfiléer
1 gul lök
1 msk curry
salt
svartpeppar
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
1 msk kycklingfond
2 dl grädde
3 dl creme fraiche
½ dl mango chutney
cashewnötter
 
Skär kycklingfiléer i mindre bitar. Stek tillsammans med skalad och hackad lök. Krydda med curry, salt och svartpeppar.
Skiva paprika i mindre bitar och lägg i stekpannan. Pressa i vitlök.
Tillsätt fond, grädde, creme fraiche och mango chutney. Låt småputtra ca 10 minuter. Tillsätt nötter innan servering.
 
 

Leia 6 månader

♡ Du sitter stadigt själv
♡ Du förflyttar dig i runda ringar på mage
♡ Du går till en tänkt punkt med gåstolen
♡ Du gör speciella ljud när du är nyfiken
♡ Du sover 20-6.30, mat, somnar om till 9
♡ Du väger 7880 gram och är 68.5 cm lång
 
Du tycker om:
♡ Att leka bil med läpparna
♡ Lappar mer än själva leksaken
♡ Majas alfabetssånger
 
Du tycker inte om:
♡ Att vara rastlös
 

En kalashelg

Igår var vi på kalas hos mina tvillingbröder som hunnit fylla 17 år. Fullt hus i vanlig ordning med syskon, respektive, föräldrar, mor- och farföräldrar (gammelmormor/morfar/farmor/farfar), hundar och syskonbarn såklart. Det blev en sen hemgång och det passade extra fint att Leia gav oss lite sovmorgon i morse.
 
Idag har vi varit på marknad i det fina vädret och där var vi långt ifrån ensamma! Väldigt mysigt i vilket fall, i vad jag tycker är en av de mysigaste städerna jag vet. Himla tur vi bor här då! hihi. Imorgon blir det ännu mer kalas hos faster Linda.
 
Klänning - Lindex | Cardigan - Newbie | Hårband - Lindex |

Köttfärssås

Till färgen sätt, den mest osmakliga purén jag någonsin gjort. Men till smaken sett, något bland det godaste säger Leia. Det luktade till och med sådär gott och sött. Jag har en känsla av att jag kommer få göra den fler gånger här hemma!
 
Än går det absolut ingen nöd på mat, men jag vill gärna att det ska finnas mat att variera med. Jag vet själv hur jag är, kvällens middag och max en matlåda till dagen efter. Jag kan bli riktigt illamående annars. Leia verkar också tycka om nya smaker men inte för ofta av en. Så jag har i alla fall fyra olika maträtter att variera med, två åt taget i kylskåpet.
 

Köttfärssås
2 stora + 2 små burkar
 
250 g nötfärs
3 palsternackor
1 persiljerot
1/4 gul lök
1 morot
1 tomat
10 cm zuccini
en klick osaltat smör
2 msk mjölk
basilika
dragon
svartpeppar
 
Skala och skär palsternackor, persiljerot, lök, morot och zuccini (behåll skalet på zuccinin) i små skivor. Koka i ca 10 minuter.
Skålla tomaten i hett vatten, lägg i kallt vatten och skala sedan. Skär och plocka bort kärnhus och kärnor. Lägg i en mixer. Lägg i smör och mjölk.
Häll av rotfrukterna/grönsakerna och spara vattnet. Lägg dem i mixern med ½ dl av vattnet.
Lägg i nötfärs i en kastrull och koka i samma vatten som förut. Häll sedan av vattnet och lägg köttfärsen i mixern.
Krydda med basilika, dragon och lite svartpeppar.
Mixa till en puré och tillsätt eventuellt med vanligt kranvatten vid behov.

Smilgrodan

Jag och min lilla tjej har haft en riktigt bra dag tillsammans. Lite shopping, en promenad i det fina vädret, en del fix hemma och Leia har varit på riktigt bra humör. Att se sitt barn skratta och vara glatt är verkligen underbart, det smittar ju av sig mer än någonting annat! Jag förstår inte vart hon har fått sina smilgropar från, men de är döcharmiga.
 
Jeans - H&M | Body - H&M |