På gång i gåstolen

Det gäller att ha full koll på denna dam när hon är i sin gåstol numera. På övervåningen gör hon glädjetjut och tar direkt sikte på vårt låga fönster och babymonitorn. Visserligen fungerar sladden lika bra och gärna lappen på sladden. Plädar och annat dras gärna ner och hon tar en kik på tvn då och då när hon springer förbi. På nedervåningen är det snarare vårt lilla förråd av vin och annat som hon tar sikte på. Det får hon ju gärna vänta med ett par år (gärna för alltid)! Kökshanddukar rycks ner och hälsenor körs över när man lagar mat. Men så härligt det är! Dags att rensa bort det mest värdefulla på våra låga fönsterbrädor och inhandla grindar. Än så länge känns det som att det är ett bra tag kvar tills krypningen sätter igång i alla fall.
 


Kommentarer
m a r i a

Haha, man får börja passa sig alltså! Det blir ju så mycket man kommer på allteftersom som man inte har tänkt på förut. Snart får man väl börja dammsuga lite mer noga i hörnena här när det börjar krypas runt och stoppa allt i munnen tänker jag ;)

Svar: Ja det får man verkligen göra. Jag bara väntar på när hon kommer springa runt här som en tok. Då blir det ingen vila ;)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-10-09 @ 11:10:07
URL: http://mariabergstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback