Kyckling i parmesan- och vitlökssås

En riktig höjdare tyckte Leia. En liten egen ugnsform med en halv kycklingfilé, creme fraiche, parmesan, vitlök och peppar. Det är såhär hennes mat ser ut numera, en reviderad version av i princip det mesta som vi äter. Det fungerar över förväntan! På dagen får hon burkmat och på eftermiddagen får hon samma som oss - som plockmat där hon får äta själv.
 

Kyckling i parmesan- och vitlökssås
 
4 kycklingfiléer
2 dl creme fraiche
2 dl creme fraiche parmesan och vitlök
2 vitlöksklyftor
100 g parmesanost
salt
grillkrydda
svartpeppar
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Ansa och skär kycklingen i fjärdedelar. Lägg i smörad ugnssäker form. Krydda med grillkrydda.
Blanda all creme fraiche, pressa i vitlöksklyftor och riv ner parmesanost fint. Krydda med salt och svartpeppar.
Häll röran över kycklingen och ställ in i ugnen i 30 minuter.


Kommentarer
Emma - Merakibeauty.se

åh vad gott det ser ut :)

2015-12-01 @ 09:54:35
URL: http://merakibeauty.se
a n n i k a

Gott!

2015-12-01 @ 17:09:51
URL: http://blogofphoto.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback