Torskgratäng med rotfrukter

 

 
Torskgratäng med rotfrukter
 
2 torskryggfiléer
salt
3 morötter
2 palsternackor
1 bit rotselleri
4 dl creme fraiche
3 msk hummerfond
2 msk tomatpuré
cayennepeppar
hackad dill
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Skala och strimla rotfrukterna och lägg i en smord ugnssäker form.
Lägg på fisken, salta.
Blanda ihop creme fraiche, hummerfond, tomatpuré och kryddor.
Häll såsen över fisken och sätt in i ugnen i 20 minuter.


Kommentarer
Elin

Ida! Jag vill bara att du ska veta att jag ofta kikar in på din blogg när jag behöver inspiration till mat! Tack för att du delar med dig av din matglädje! :D

Svar: Tack! Du får kommentera och säga vad du tyckte om recepten också! :) Alltid roligt att veta vad ni andra tycker också :)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2016-03-04 @ 12:17:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback