Förvaringsboxar från Färg & Form

Förvaring kan man förmodligen aldrig få nog av. I vårt hus har alla små gömmen som smårum, vind osv öppnats upp, och kvar finns högt till tak och fina takbjälkar. Men såklart har det även sina nackdelar. De flesta av de renoveringar vi vill göra handlar om att få mer förvaring, speciellt när vår lilla är på väg till oss. Såklart ska det finnas förvaring för både leksaker och kläder i barnrummet och för leksaker i vardagsrummet på övervåningen.
Dessa fina förvaringslådor är enkla att öppna och stänga för barnen själva och finns i flera färger, former och storlekar. Ta en extra koll på storlekarna då de kan skilja sig beroende på vilka former som finns på!
 
 
Ni hittar förvaringsboxarna här!


Kommentarer
Tove

Tack så jättemycket :) Ja, i början känns det som om varje dag är så oändlig. Men när man kommer över vecka 25 är det verkligen som att det snabbar på ordentligt! Kul att du också är gravid, när har du BF då? :)

Svar: I början räknar man ju alla dagar och tittar in i dessa appar varje dag i mobilen. Men efter vecka 18 tog det fart tycker jag, nu hänger man inte riktigt med! Jag har BF 10 April. Vilket datum är det dags för dig? :)
Ida Nilsson

2014-12-21 @ 13:06:16
URL: http://larssontove.blogg.se
Tove

Ja, ibland fleera gånger per dag dessutom! :) Vad mysigt, perfekt med en aprilbebis ju! Det kommer nog gå fort nu när det blir nytt år också! 18 februari är vårt datum som vi har tagit sikte på nu :)

Svar: Gärna läsa flera gånger om hur "stor" bebis blivit, läsa på forum osv. Galet hur mycket tid jag lade ner på det, men det var ju för att man var så glad och allt var så nytt :) Ja men visst är det så. Känns mysigt att få en vårbebis och ha sommaren framför sig! :)
Ida Nilsson

2014-12-21 @ 13:13:39
URL: http://larssontove.blogg.se
Johanna

Fina boxar! Ja, förvaring kan man inte få nog av!

2014-12-21 @ 18:58:55
URL: http://johannaarntzen.se/
Hanna

Snygga boxar!

2014-12-22 @ 05:46:18
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Matilda

Supersöta lådor! Älskar runda!

2014-12-23 @ 11:17:18
URL: http://emmamatildahoglund.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback