Intensive..

Det har varit två intensiva dagar och jag har inte hunnit uppdatera er som vanligt. Det började väl egentligen med att mamma och pappas hund inte har varit sig själv alls det senaste och vi bestämde oss för att åka in med henne igår förmiddag. Det visade sig att hon hade den största livmoderinflammationen som de någonsin sett vilket krävde akutoperation för att inte riskera att den skulle explodera. Stackars lilla gumman som varit en sådan kämpe och inte visat någon smärta trots att giftet hade tagit över hennes kropp. Det var en riskabel operation men de väntade med att operera tills hon fått dropp och antibiotika direkt i blodet och piggnat till lite. De ringde sent igår kväll och meddelade att det hade gått bra och att hon var pigg och glad. Hon får ligga inne tills imorgon, sen får vi träffa henne igen!
 
Efter vi varit på Blå Stjärnan åkte vi och Elin för att jobba lite på Elfsborgsmatchen. Leia stannade inte under matchen men tyckte det var riktigt roligt att titta på när de värmde upp i alla fall.
Idag har vi med hjälp från Elin rensat vårt stora land på framsidan. Det största landet i världen, eller i alla fall det näst största. haha. Jag har gjort hemmagjord potatissallad som ni hittar här och vi grillade massa gott till middagen. Claes går på semester idag och ingen är gladare än oss! 
 


Kommentarer
Maria O

Vilken tur att ni åkte in med henne och skönt att allt gick bra:)!

2015-08-01 @ 13:03:02
URL: http://mariasofiakarlsson.blogg.se/
Linda

Hua, aldrig roligt när djuren blir dålig, men vilken tur att hon blev bra igen!

Gud vad underbart att sambon din går på semester!! Jag väntar fortfarande att min ska bli ledig en helg iaf..=/

Svar: Ja det var riktigt tur alltså. Stackars liten!
Ja det är så himla skönt! Lite annorlunda för er dock som har djur och sådär, vi har ju inte mer än en katt. Får hoppas han tar lite mer ledigt inför dopet då :)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-08-01 @ 23:11:36
URL: http://www.mittangsull.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback