Hallon- & chokladpaj

Hallon- & chokladpaj
1 timma
4 dl vetemjöl
1 dl socker
½ dl kakao
1 tsk vaniljsocker
200 g smör
½ dl havregryn
1 dubbeldaim
½ liter frusna upptinade hallon
½ dl socker
5 msk potatismjöl
Sätt ugnen på 200 grader.
Smörj en pajform.
Blanda vetemjöl, kakao och socker i en bunke. Tillsätt smör och blanda till en jämn deg.
Dela degen i två bitar. Ta den ena biten och tryck ut i pajformen. Ställ i ugnen i ca 5-7 minuter.
Blanda ner havregryn och grovt hackad Daim i den andra degen.
Rör ner socker och potatis i de avrunna hallonen och lägg i pajskalet.
Smula över resten av degen som är uppblandat med havregryn och Daim.
Ställ i ugnen i ca 20 minuter.

Kommentarer
ɑ n n i k ɑ
Gott!
Linn
Gud så gott detta verkar!
Trackback