Hallon- & chokladpaj


Hallon- & chokladpaj
1 timma
 
4 dl vetemjöl
1 dl socker
½ dl kakao
1 tsk vaniljsocker
200 g smör
½ dl havregryn
1 dubbeldaim
½ liter frusna upptinade hallon
½ dl socker
5 msk potatismjöl
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Smörj en pajform.
Blanda vetemjöl, kakao och socker i en bunke. Tillsätt smör och blanda till en jämn deg.
Dela degen i två bitar. Ta den ena biten och tryck ut i pajformen. Ställ i ugnen i ca 5-7 minuter.
Blanda ner havregryn och grovt hackad Daim i den andra degen.
Rör ner socker och potatis i de avrunna hallonen och lägg i pajskalet.
Smula över resten av degen som är uppblandat med havregryn och Daim.
Ställ i ugnen i ca 20 minuter.


Kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Gott!

2015-09-20 @ 13:10:34
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Linn

Gud så gott detta verkar!

2015-09-22 @ 23:20:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback