Ytterligare ett steg framåt

Idag har vi hunnit med både tvätt, rabattrensning, lättare matlagning och bakning av kolakakor. Jag blev jättesugen på att sätta ihop hennes stol som hon får ha ett tag innan sin tripp trapp, vilket jag också gjorde. Hon var jätteduktig och satt verkligen bra i den! Leia har varit stark i sin kropp redan sedan hon föddes. Redan på BB när hon inte var mer än några minuter gammal testade de hennes grepp med händerna och sa att hon var en riktigt stark tjej.
Numera vill hon aldrig halvsitta/ligga utan oftast är det sitta upp som gäller. Och gärna själv, utan att få stöd för varken rygg eller mage med våra kroppar (det kan då bli en liten, liten lutning bakåt/sidan och det är ju inte alls roligt när man kan själv..). Hon kommer att få sitta i den så länge hon inte visar missnöje och inte längre än en stund i taget. Men den lilla stund hon satt där idag så älskade hon det. Dels kom hon närmare mig vid matbordet och får en större känsla av att vara med och dels kom hon närmare tvn på väggen. Hon älskar nämligen allt som har med skärmar att göra. Mobil, tv, surplatta, dator.. Antingen får man låta henne titta - eller stänga av.
 
Om tre veckor blir du 4 månader. Då kan du sitta i din matstol och få smakportioner som mamma lagat. Bara det är ju värt att träna på att sitta i matstolen några gånger per dag medan mamma äter. Jag tycker det är viktigt att hon tidigt får vara med för att få en positiv inställning till matstunder!
 
Ja, som sagt är hon helt inne i tvn..


Kommentarer
Linda

Vad duktig hon är :)!! Linnéa är också helt inne i tv.n, det spelar ingen roll åt vilket håll hon sitter eller ligger, hon vrir huvudet nyfiket mot tv.n så fort den är på haha

Svar: Ja men det är ju så svårt att försöka få dem att titta på annat när något är på i närheten ^^
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-07-15 @ 21:20:19
URL: http://www.mittangsull.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback