Vitt och fräscht

Jag spenderade nästan en hel dag till att tvätta och tvätta men det är ju så värt det när soffan är vit igen. Jag älskar att ha rent och snyggt omkring mig, jag behöver det för att må bra. Så väl värt en dags arbete med att ha igång både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp!
 


Kommentarer
Julia Müller-Sandvik

Jag älskar också när det är rent och snyggt!

sv: Men usch, då förstår jag att du tröttnat. Jag har p-stav och det är samma hormon som ett minipiller. Den funkade perfekt för mig i tre år, men när jag satte in nästa gick det direkt åt pipan.. :(

2015-07-27 @ 09:06:15
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Linda

aaaaah <3 Asså vi har likadan smak!! Är det Ikeas Ektorps soffor? Jag har fått hem en sån där elrulle jag med som ja ska måla vit, dock en större. Och de där kuddarna, är de från rusta? Har själv funderat på dom ^^

Svar: Hihi, så roligt :) Ja det är Ektorps soffor, men de börjar bli lite nersuttna nu tycker vi. Så funderar på annat än vitt - även om det är grymt snyggt. Men det är ju inte jättepraktisk direkt! Ja de är från rusta, superfina! :)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-07-27 @ 16:06:10
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Louise - vitmossa

Åh vad fint, har du pinterest möjligtvis?! :)

Svar: Tack så mycket! Oj, nu känner jag mig gammal, vad är det? haha
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-07-27 @ 20:40:29
URL: http://vitmossa.blogg.se
Linda

Ja det är väl det som är nackdelen med billigare soffor, men blir de helt söndersuttna så är det ju rätt billigt att köpa nya :) och så kan man ju klä om det är ju praktiskt. Ja du har ett fint hem och verkar laga god mat, kanske ska jag flytta in till dig ja ;)!!

Svar: Ja men det är ju det. Problemet är att vi inte kan få upp en ny soffa heller. haha. Vi köpte denna soffa av de som ägde huset innan oss, de tog in denna soffa medan de satte in det nya stora fönstret. Trappan går upp så dumt.. Men vi får nog prova att ta det upp via balkongen så får vi se ;) haha ja, men jag servar ju dig med recept så det är bara att laga! hihi. Annars har vi plats så det finns till er med ;)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-07-27 @ 21:57:34
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Linda

Haha jasså hoppsan, ja men problem är ju till för att lösa! Har ni en svängd trappa? Ja det är kanon att du lägger ut recept, men ska jag vara ärlig så saknar jag att bli serverad, jag har tröttnat på matlagning och det är ju dumt för jag har en heeel del år kvar att laga mat, speciellt nu när man har barn också ^^ Du gillar att laga mat?

Svar: Ja vi har en svängd trappa med 90 graders vinkel.. Haha men det är ju jätteroligt att laga mat, jag älskar det! Då får jag (oftast) tid för mig själv i köket också. Sen lägger vi Leia och äter till tända ljus. Varje kväll. Verkligen vardagslyx för mig :)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-07-27 @ 22:10:58
URL: http://www.mittangsull.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback