Potatis- och köttfärsgratäng med tacosmak


Potatis- och köttfärsgratäng med tacosmak
2 timmar
2 timmar
500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
ca 10 st färskpotatisar
1 dl vatten
5 dl grädde
salt
svartpeppar
chili explosion
mozzarella
Sätt ugnen på 175 grader.
Stek köttfärsen, häll i tacokryddan och vattnet, låt puttra någon minut.
Skala potatisen och skär tunt med maskin eller för hand.
Lägg en tredjedel av potatisen i en smord ugnssäker form, varva sedan med köttfärs och avsluta med potatisen.
Vispa ner salt, svartpeppar och chili explosion i grädde och häll över gratängen.
Ställ in i ugnen i ca 1½ timme. Strö över hackad mozzarella ca 10 minuter innan gratängen tas ut.

Kommentarer
Robex Lundgren
mums
Maria G
Det där ser ju sååå gott ut, måste laga detta.
Johanna
Åh så gott!
Trackback