Köttfärspiroger
Köttfärspiroger
40 minuter
2 paket smördeg
500 g köttfärs
500 g köttfärs
1 burk creme fraiche tomat och basilika
2 msk tomatpuré
sambal oelek
svartpeppar
grillkrydda
4 körsbärstomater
1 påse riven ost svecia
1 ägg
Sätt ugnen på 200 grader.
Stek köttfärs, blanda i creme fraiche, tomatpuré, sambal oelek, svartpeppar och grillkrydda.
Skär varje tomat i ca 6 bitar, lätt i köttfärsen. Ställ sedan av köttfärsröran och tillsätt ost.
Rulla ut ett paket smördeg och dela i 4 delar. Lägg i lagom med köttfärsröra och vik ihop. Använd en fuktig gaffel och nagga kanterna med gaffels baksida. Gör likadant med det andra paketet smördeg (jag fick 7 st piroger)
Pensla med ägg och ställ in i ugnen i ca 20 minuter.
Kommentarer
Linda
Åh vad gott det där såg ut då
Kram Linda
maria eek
Det lät gott, det måste jag prova!
Sarah
Va kul me recept :)
JUNITJEJ
Åh, så gott!
Trackback