Dekorationer till dop

Tyvärr hade vi alldeles för mycket att göra under dopdagen för att komma ihåg att ta kort på dekorationen vilket var lite tråkigt för vi hade lagt ner mycket tid och omsorg på den. Dessutom fick vi stå ut med att hela tiden ha nerdragna persienner för att stänga ute den extrema värmen. Men hellre det, det var redan varmt som i en bastu! Men i det stora hela hade vi (tryck på ordet för att komma vidare till hemsidan där vi köpte det):
 
♡ En tio meter lång rosa vimpel som vi klippte ner i tre mindre för att hänga vid kak-present- och drickbordet.
♡ Ett sexpack med rosa ballonger med olika mönster hängande i tre av rummens hörn för att få känslan av att församlingsrummet var större.
♡ Vita pappersdukar på alla långbord och även kak-present- och drickbordet.
♡ Tre pompoms i vitt, ljusrosa och cerise som vi endast gjorde klart halvvägs och lade på bordet som dekoration likt en näckros.
♡ Ljusrosa sugrör med prickar, stående på drickbordet i en glasburk tillsammans med två glasskålar fläderbål.
♡ Ljusrosa servetter på varje uppdukad tallrik och på kakbordet.
♡ Ett runt bord med färgpennor, kritor och färgade papper för barnen.
♡ Rosa små lappar med guldtext som förklarade innehållet i smörgåstårtor/kakor och tårtor.
♡ Vi hade också rosa drömmar, rosa jordgubbskakor och annat som passade med dekorationen (alla recept på tårtor/kakor ska ni få löpande).
 
Myheart har jättefina och prisvärda dekorationer för er som ska ha dop snart. Dessutom snabb leverans!
 
Vi hade ca 40 personer på vårt dop och vi kom lindrigare undan än vi trott. Vi hade räknat med ca 3-4000 men mina föräldrar överraskade med att stå för smörgåstårtorna och därför landade vi i runda slängar på 1000-1500 kr och det för bak och dekorationer.
 
Dessutom borde alla ha en egen Elin. Min fina kollega och vän som stod ut med mig mest av alla under min graviditet, som också hjälpte mig med allt från kak-och tårtbak till dekorera och städa efteråt. Ovärderligt! Hon fick också äran att hälla upp det vatten i dopfunten som gav Leia hennes fullständiga namn.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback