Stuvad spenat

Dagen kom när jag började orka att laga mat efter influensan. Det är inte att slå på stort direkt med färdigpanerad fisk men.. lite järn fick jag i alla fall i mig, kanske kan det bidra för att få mig lite piggare också!
 
 
Stuvad spenat
15 minuter
 
2 msk smör
300 g hackad spenat (tinad)
2 tsk socker
3 msk vetemjöl
3-4 dl mjölk
muskot
sambal oelek
salt
svartpeppar
 
Smält smöret i en kastrull. Tillsätt hackad spenat och strö över socker.
Blanda ut vetemjöl med lite mjölk till en redning. Häll det över spenaten och tillsätt resten av mjölken.
Krydda och smaka av med muskot, sambal oelek, salt och svartpeppar.


Kommentarer
MATILDA

så gott :)

2015-02-24 @ 14:27:59
URL: http://matildays.se
ɑ n n i k ɑ

Så gott :D

2015-02-24 @ 18:16:37
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
JENNYH - Mammablogg

Åh satt å tänkte på stuvad spenat igår, haha! Måste haaaa :)

2015-02-27 @ 11:39:17
URL: http://jennyh.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback