Ommöblering

När vi igår pratade om mer förvaring till barnrummet som skulle inhandlas mätte vi, möblerade om och diskuterade. Men vi kom fram till att rummet helt enkelt är för litet för att skötbordet ska få plats därinne. Vi ville hellre prioritera att vår skatt får plats att leka i sitt rum än att byta blöja där. Så vi bar istället upp skötbordet till badrummet på andra våning. Egentligen är det väl dumt att vi ens tänkt annorlunda eftersom vi har ett stort badrum som det mer än väl får plats i. Vi har istället köpt en liten bokhylla med förvaringslådor längst ner och en överdel till för böcker. Att läsa för sina barn är det mest effektiva man kan göra för att utveckla barnets språk - och läsfärdighet. Det är ett sätt att utbyta språklig erfarenhet, barnets sinne vidgas, ordförrådet växer, fantasin ökar och kommunikationsförmågan förbättras. Ibland talar mitt pedagogiska hjärta mer än annars, men böcker ska det finnas i mitt hem från allra första början, så det kommer bli perfekt.
Nåväl, skötbordet är flyttat till övervåningen och vi får tro att detta kommer bli superbra och det som vårt lilla hjärta hade uppskattat mest!
 


Kommentarer
cat

Aa. Fiint. Jag tkr det är super att ha rinnande vatten o badkar/handfat där jag byter ifall smärre blöjkatastrofer inträffar. :)

Svar: Ja det är sant. Dock ligger barnhemmet vägg i vägg med badrummet på nedervåningen så det hade inte varit så jättefarligt. Men känns bra såhär :)
Ida Nilsson

2015-02-02 @ 16:03:45
URL: http://karmalogik.wordpress.com
Linda

Fint :)!! Härligt med stort badrum, ser stort ut iasf :) Vi har så litet så vi skulle aldrig kunna ha skötbordet där. På tal om skötbord så var vi nära på att köpa ett sånt ni har, men det skulle ha blivit alldeles för stort i rummet, så det fick bli ett mindre :)

Svar: Ja det är härligt. Det är väl ungefär dubbelt så stort som på bilden med dubbel-hörnbadkar och sådär. Men det är vi väl sämre på att använda kan jag tycka! Ja men det är ju så fint! Hyfsat likt erat väl? :)
Ida Nilsson

2015-02-02 @ 18:21:10
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Linda

Åh vad lyx!! Har ni badkar med? Njaa vårat är väl mer mot en byråliknande möbel :) Det är liksom hyllor upptill och så är den smalare. Men jag är nöjd ändå, blev finare än vad jag trodde :) Det är SÅ kul att göra i ordning för bebisen!!

Svar: Ja vi har ett stort bubbel, hörnbadkar där man sitter jämte varandra och två duschar på nedervåningen. En i det andra badrummet, en utanför bastun. Så vi brukar varsin :) Ja men visst är det roligt! Och roligare blir det :)
Ida Nilsson

2015-02-02 @ 20:52:53
URL: http://www.mittangsull.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback