Ljuvliga åkpåse

Det kommer bli superfint i Leias vagn till vintern. Hennes sittdyna med sick-sackmönster i ljusrosa nyanser och denna underbara ljusrosa åkpåse med päls och gulddetaljer. Det är ju nästan så man längtar till höst och kyla fastän jag är en riktig soldyrkare. Men vilken årstid vi än har, så är solen dyrbar. Så vi får hoppas att vi får en solig höst och vinter i år!
 
 
 


Kommentarer
Jenny Norén

Åh, jag har tittat på samma åkpåse! Den är så fantastiskt fin! :)

Svar: Ja visst är den! :D
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-08-26 @ 19:34:39
URL: http://littlestarjenny.se/
Lena

Åh vilken fin åkpåse! :) Ska också köpa en snart om vi inte får en på lillans dop. Har sett en superfin från Elodie details som jag är sugen på, annars var denna också i min smak!

Sv: Ja det är super med klänningar! Går att ha både när det är varmt och kallt och så är de ju så himla söta! Vad kul att veta att din lilla kan ha 62 fortfarande. Juni är 4 månader nu men jag misstänker att hon kommer kunna ha 62 i flera veckor till :)

Svar: Ja jag tycker om den väldigt mycket faktiskt! Lite sådär lyxig även fast den inte var jääättedyr ändå. Jag vill gärna att Leia snart ska kunna ha strl 68 då det alltid är roligt med nya kläder. haha. Jag har börjat lite smått nu faktiskt, tjuvstartat lite sådär!
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-08-27 @ 20:59:55
URL: http://lenakronvald.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback