Loppisfynd

I helgen var vi på två loppisar och gjorde fina fynd! En gammal hushållsvåg, två vinglas i nysilver och en gammal sax. Jag har alltid haft en förkärlek till gamla ting. Vi har inte många möbler som är nya, de allra flesta är ärvda som jag har fräschat upp. Dessutom tycker jag om vitt, natur, trä och rost som gör sig superbra tillsammans!
 
 


Kommentarer
Mikxki

Riktigt snygga grejer :) Kul att man kan hitta så mycket fint på en loppis

Svar: Ja visst! Det är roligt att ha lite koll runtomking på olika loppisar :)
Ida Nilsson

2014-03-24 @ 15:16:24
URL: http://mikxki.blogg.se
Jennie & FrökenFlis

åh vi har helt samma smak ser jag! Har en likadan våg som den, också fyndad på loppis som alla mina andra vågar jag har :D Älskar dom!

Kram Jennie

Svar: Så roligt! :) Då kan man få massa inspiration hos varandra! :)
Ida Nilsson

2014-03-24 @ 18:48:31
URL: http://jenniesays.blogg.se
Emma Berglund

Svar; Kul att höra! Har du någon speciell övning att tipsa om kanske? :)

Svar: Det finns ju massvis, jag kör minst 10 olika varje träningstillfälle. Men träna olika muskelgrupper varje gång du tränar, så att du inte tränar hela kroppen jämt. Tränar du tex armar och mage ett pass så kan du göra massvis med olika muskelgrupper på just armarna och nå flera olika muskelgrupper. Annars blir det lätt "en maskin för armar, en för mage" osv. Då tränar du inte alla muskelgrupper liksom. Ta tex benen. Du har vader, framsida lår, baksida lår, insida lår, utsida lår osv. Sök på google efter träningsprogram om du är osäker! :)
Ida Nilsson

2014-03-24 @ 20:59:52
URL: http://emmaberglunds.se
Julie

Nej vilka fina och mysiga saker!! Jag älskar vågen!

Svar: Tack! Jag älskar den också! :)
Ida Nilsson

2014-03-25 @ 17:10:48
URL: http://julieyu.se
Mirjam Wallmark

Åh vad fint! :) kram

2014-03-25 @ 17:22:37
URL: http://mirjamwallmark.blogg.se/
Svart-Stina

Har också en våg exakt som din, vet inte var den kommer ifrån... Stod här när jag flyttade in. Vinglasen var jättefina :)

Svar: Åh vilken lyx :) dock var jag på en bra loppis så jag behövde inte betala många kronor :)
Ida Nilsson

2014-03-25 @ 17:27:41
Sofia

superfint!

2014-03-25 @ 18:06:25
URL: http://skimmer.blo.gg
Victoria

Ja man blir verkligen glad av att kunna plantera vårblommor i en kruka & ha utanför dörren. Hoppas vi kan få lite fason på trädgården i år, men känns som det är ett långvaritgt projekt på måååånga år.

Så otroligt fina saker du fått med dig hem.

Svar: Ja men det är nog lite så, man kommer nog ändra sig ett antal gånger också.. Vi ska renovera litegrann inomhus i några år framöver först. Vi köpte hus för ett år sedan nu så det är ingen brådska med något egentligen, vi köpte det just för att allt var färdigt.. MEN, man vill ju samtidigt göra det till sitt eget, så är det ju. Större renoveringar behövs inte som tur är! Dock ska vi bygga ny altan på baksidan och ta bort uteplatsen. Även om den är jättefin med sten och öppen spis så vill man ju ha det lite praktiskt också och ha något om varar!
Tack! Jag är riktigt nöjd :)
Ida Nilsson

2014-03-25 @ 18:48:35
URL: http://impalaa.blogg.se
Victoria

Vi köpte också hus för 1 år sen. Var väl egentligen inget som var akut att renovera, men de som bodde här innan hade tapetserat dåligt & fula plastgolv & gammalt kök. Sen hade de tidigare ägarna inte brytt sig om trädgården alls & den är stor så roligt att göra den till sin egen. Finns före/efter bilder på vissa rum i bloggen om du vill se :)

Svar: Okej. De förra ägarna här hade väldigt bra smak, dock alldeles för vitt med all inredning osv om man frågar mig. Men allt är vitt i grunden så det är ju enkelt att fortsätta på samma grund :) Ingen tapetsering eller någonting för oss än så länge i alla fall, inget som måste göras alls här om vi inte vill men.. Man vill ju känna att det är an själv som skapat och ha det EXAKT som man vill ha det ;) Åh, då ska jag kika!
Ida Nilsson

2014-03-26 @ 15:39:36
URL: http://impalaa.blogg.se
Josefine Andersson

Åh, så himla fint!

sv: Ruggigt god - svar ja!
KRAM

2014-03-26 @ 21:40:47
URL: http://typjosefiine.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback