Fläskfilé med kantareller och lingonsås




Fläskfilé med kantareller och lingonsås
500 g fläskfilé
salt
salt
svartpeppar
200 g kantareller
1 finhackad gul lök
3½ dl grädde
1 msk olja
3 msk kantarellfond
1 krm krossad kryddpeppar
1 msk soja
½-1 dl lingonsylt
200 g kantareller
1 finhackad gul lök
3½ dl grädde
1 msk olja
3 msk kantarellfond
1 krm krossad kryddpeppar
1 msk soja
½-1 dl lingonsylt
Skär fläskfilén i tjocka skivor, bryn i olja. Krydda med salt och peppar.
Lägg över köttet på ett fat och bryn lök och svamp några minuter.
Vispa ihop grädde, fond, peppar, soja och lingonsylt i pannan.
Tillsätt köttet och låt puttra på svag värme ca 5-6 minuter.


Kommentarer
essy
så himla gott är det!! tänkte faktiskt laga detsamma imorgon ^^
My Fredblad
är inget jättefan av svamp, men det där såg faktiskt ganska gott ut ;) Egenplockade kantareller eller? :D
Svar:
Ida Nilsson
Johanna
Det där är ju så himla gott!
Vill du göra ett bloglovin-byte med mig? :)
Marie
Ohh muumms
Karin O
Mums vad gott!
amaliaas.blogg.se - drömmande fotograf
oh shit va gott det såg ut :)
Sofia - Lever drömmen i LA
åh vad gott!
wilma och sanna
åh gud vad gott detdär såg ut det måste vi definitivt tipsa om!! :)
kram
K
Köpte fläskfilé i dag :)
Gott!
Simon G
Åh det där ser väldigt gott ut! =)
Trackback