Salami- och brieostpaj




2 dl grahamsmjöl
1½ dl vetemjöl
125 gr smör
1-2 msk msk kallt vatten
150 g smakrik salami
400 gr brieost
3 ägg
2 dl grädde
1 dl mjölk
salt
peppar
körsbärstomater
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda samman både mjölen. Tärna smöret, tillsätt vatten och knåda ihop till en deg.
Tryck ut degen i en pajform med löstagbarkant och picka degen.
Ställ in formen i frysen i ca 10 min. Grädda sedan pajskalet i ca 15 minuter.
Tärna salamin och hälften av brieosten och lägg i pajskalet.
Vispa ihop grädde, mjölk, ägg, salt och peppar. Häll äggstanningen i pajskalet och grädda pajen i ca 30 min.
Toppa pajen med resten av brieosten, skivad, och låt den smälta. Tillsätt körsbärstomathalvor.


Hej där....Och vilken härlig blogg. Underbara recept och bilder - jag återvänder gärna hit.
Kram Mia
http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/10/01/god-save-the-tuesdays/
Muuuums!
Åh detta låter och ser helt fantastiskt gott ut! Tack för tipset, det ska jag spara :)
Åhh så gott :)
PÖSS