Falsk charongryta

 
Falsk charongryta

500 gr fläskytterfilé
2 dl créme fraiche tomat & basilika
2 dl créme fraiche franska örter
2 msk tomatpuré
6 msk mangochutney
2 vitlöksklyftor
3 morötter
1 burk champinjoner
1 gul lök
salt
svartpeppar
chili explosion
2 dl vatten
 
Putsa fläskytterfilén och strimla den. Bryn köttet, krydda med salt, peppar och chili explosion. Lägg köttet i en gryta.
Halvera löken och skär sedan löken i halvmånar. Gör tunna stavar av morötterna.
Blanda ihop créme fraichen med tomatpuré, mangochutney och finhackad vitkök. Smaka av med nymalen svartpeppar, späd med vatten.
Häll såsen över köttet och låt alltsammans koka samman på svag värmen i ca 15 minuter. Ha i löken, champinjonerna och morötterna och låt dem koka med i ytterligare 10 minuter.

 


Kommentarer
K

Hej! Det finns flera olika mangochutney att köpa.
Vilken använder du?

Svar: Hej! Jag brukar köpa Santa Marias mango chutney! :)
Ida Nilsson

2013-10-07 @ 17:54:17
johanna

Åh gott! :)

2013-10-07 @ 18:16:51
URL: http://nannna.se/
Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Tack så mycket!! :)

2013-10-08 @ 16:20:27
URL: http://carrosungar.blogg.se
LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Låter gott!

2013-10-10 @ 13:26:47
URL: http://babustylee.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback