Cornflakeskyckling med het mangosalsa


3 kycklingfiléer
4 majskolvar
2 mango
1 avokado
½ rödlök
valfri mängd röd chilli
1 näve körsbärstomater
limesaft
Sätt ugnen på 215 grader.
Krossa cornflakes och bllanda med hackad gräslök. Rensa kycklingfiléerna och dela i mindre bitar.
Vänd kycklingen i ägg och sedan i cornflakesen. Krydda med grillkrydda. Lägg i en ugnssäker form och tillaga i ca 25 minuter eller tills kycklingen är färdig.
Koka majskolvarna i lättsaltat vatten.
Dela mango och avokado i småbitar och lägg i en skål tillsammans med hackad rödlök och finhackad chili. Skär tomaterna i fyra delar och tillsätt i skålen. Pressa över limesaft.


Cornflakeskyckling.. låter intressant :D Kanske man ska testa nångång!
Kul recept, har du kommit på det själv? Ska lätt testa!
gott!
Åh, det där lät ju inte bara lite gott!
åh, så gott det ser ut ! :)