Fylld kycklingfilé med vitlöksyoghurt och rostade grönsaker



Fylld kycklingfilé med vitlöksyoghurt och rostade grönsaker
ca 40 minuter
2 kycklingfiléer
mozzarella
körsbärstomater
färsk basilika
grillkrydda
7 potatisar
3 palsternackor
1 rödlök
olja
stark paprikakrydda
oregano
flingsalt
2 dl turkisk yoghurt
3 vitlöksklyftor
Sätt ugnen på 225 grader. Olja en djup plåt.
Skala potatis och palsternackor. Skär potatis i klyftor och palsternackor i strimlor. Strimla rödlök.
Lägg på plåten, krydda och sätt in i ugnen.
Lägg på plåten, krydda och sätt in i ugnen.
Rensa kyckling, bryn i en stekpanna. Skär mozzarella i skivor, körsbärstomater i halvor och bryt loss basilikablad.
Skär ett snitt i kycklingen, lägg i fyllningen och sätt på plåten med rotfrukterna. Krydda med grillkrydda sätt in i ugnen igen. Låt stå i ugnen i ca 15-20 minuter.
Blanda vitlöksyoughurten och ställ kall till servering så vitlöken kan dra till sig.


Kommentarer
Johanna
Mums :D
Fatma
Såå gott! :)
Hanna Karlsson
Vad gott det ser ut!
Henrietta
Eftersom jag alltid är på jakt efter nya sätt att pimpa den där eviga kycklingfiléen på så älskar jag det här inlägget! Verkar både enkelt och väldigt gott, ska helt klart testas nästa gång mozzarella inhandlas!
Svar:
Ida Nilsson
K
Duktig som vanlig :)
Elvirall- mode och frisyrblogg
Vilken härlig blogg du har! :D Lust att göra ett bloglovin byte? :)
Alexandra Peraki
gud vad goott! <33
Monica-Mamma till Alfred
åååh, mums!!
Elisabet❤✰❉
Åå, gott
Isabelle
Åh va gott det såg ut! :D
jennie
åhh vad gott!
Linda-Matstugan
Ser kanongott ut och så härliga bilder:-)
Svar:
Ida Nilsson
Trackback