Kycklingwraps med bulgursallad
Efter en effektiv dag var det riktigt skönt att kunna lugna ner sig och äta middag i lugn och ro! Nu blir det hockey resten av kvällen, jag klagar inte :)

Kycklingwraps med bulgursallad
2 kycklingfiléer
1 vitlöksmarinad
Kruksallad
Tomat
Avokado
Rödlök
Vitlöksdressing
1 påse mjuka rektangulära tunnbröd
Ta bort senor från kycklingen, marinera och låt ligga i kylskåp i minst 3 timmar.
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg kycklingen i ugnssäker form och låt stå i ugnen i ca 20 minuter.
Skär tomater, rödlök och avokado i tunna skivor och bryt av kruksalladen.
Ta ut kycklingen och skär i 1 cm tunna skivor.
Rulla ihop tunnbröd som en strut och fyll med tillbehör.
Bulgur för 4 pers
1 grönsaksbuljong
1 ask körsbärstomater
1 dl soltorkade tomater
2 msk olivolja
citronjuice
örtsalt
1 dl hackad bladpersilja
½ påse babyspenat
150 g fetaost
Tillaga bulgur med grönsaksbuljongen enligt anvisning på förpackningen
Ansa och skär purjolök i strimlor. Dela körsbärstomater. Skär soltorkade tomater i strimlor.
Blanda bulguren med olivolja, citronjuice, purjolök, persilka, tomater, soltorkade tomarer. Krydda med örtsalt och vänd ner spenatbladen.
Lägg upp bulgursalladen på ett stort fat och smula över fetaosten. Ringla över lite olivolja.


Kommentarer
Jela - Nybliven tvåbarnsmamma
Tack snälla :-)
Gud va gott dedär såg ut!
Iza
Vad hungrig jag blev nu.. Såg fräscht och gott ut! :p
Svar:
Ida Nilsson
Amanda
Låter gott! :)
Emelie Petersson
Detta ser kanon gött ut :-)
Matilda
Va gott det ser ut!
Kaffehörnan
Godmorgon vad gott ser grymt aptitligt
angelica
ÅH vad gott det där såg ut, måste testas!:)
Jessica
Åh nu blev jag väldigt sugen på det här!
Svar:
Ida Nilsson
Trackback