Feta och broccolipaj
Ett glas iskall rosé, god paj och livestream från Elfsborgsmatchen i Malmö, en kväll kan inte bli så mycket bättre än så :)


Feta och broccolipaj
3 dl vetemjöl
100 g margarin
3 msk vatten
800 g broccolibuketter
200 g fetaost
grekisk salladskrydda
3 ägg
2 dl creme fraiche
salt
1 dl mjölk
3 dl riven ost
svartpeppar
100 g margarin
3 msk vatten
800 g broccolibuketter
200 g fetaost
grekisk salladskrydda
3 ägg
2 dl creme fraiche
salt
1 dl mjölk
3 dl riven ost
svartpeppar
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda vetemjöl, smör och vatten. Tryck sedan ut detta i en pajform, nagga med en gaffel och förgrädda i 10 min.
Koka upp broccoli och låt sjuda i ca 5 min. Tärna fetaost.
Lägg i broccoli och fetaost i pajskalet. Krydda med grekisk salladskrydda.
Vispa ihop ägg, creme fraiche, salt, mjölk och ost. Häll blandningen över fyllningen och krydda med svartpeppar. Grädda i 200 grader i 30 minuter.
Koka upp broccoli och låt sjuda i ca 5 min. Tärna fetaost.
Lägg i broccoli och fetaost i pajskalet. Krydda med grekisk salladskrydda.
Vispa ihop ägg, creme fraiche, salt, mjölk och ost. Häll blandningen över fyllningen och krydda med svartpeppar. Grädda i 200 grader i 30 minuter.


Kommentarer
K
Tack för att du delar med dig receptet :)
Trackback