Fläskfilé med primörer och vitlökssås
Idag fick vi en middagsgäst, alltid lika trevligt. Tyvärr hinner man inte ses särskilt ofta när man numera bor ganska långt från varandra. Idag bjöd jag på fläskfilé till middag!

Fläskfilé med primörer och vitlökssås
300 g creme fraiche rostad vitlök timjan
300 g broccoli
200 g grön sparris
200 g sockerärtor
500 g fläskfilé
3 msk cashewnötter
Körsbärstomater
300 g broccoli
200 g grön sparris
200 g sockerärtor
500 g fläskfilé
3 msk cashewnötter
Körsbärstomater
Citronarom
Flingsalt
Sätt ugnen på 175°.
Ansa grönsakerna och skär broccolin i mindre bitar. Putsa fläskfilén.
Koka broccoli och sparris i vatten, ca 3 minuter. Häll av vattnet och lägg grönsakerna i en ugnsfast form. Krydda med flingsalt och ringa över lite citronarom.
Lägg fläskfilén över grönsakerna och gör ett snitt med hela filén. Fyll snittet med creme fraiche.
Strö över hackade cashewnötter och lägg några tomater bredvid. Stek i ugnen ca 35 minuter.
Lägg fläskfilén över grönsakerna och gör ett snitt med hela filén. Fyll snittet med creme fraiche.
Strö över hackade cashewnötter och lägg några tomater bredvid. Stek i ugnen ca 35 minuter.


Kommentarer
ladies.webblogg.se
Ser gott ut! Är allt bra med dig då? :)
Therese Andersson
Mums vad gott det ser ut! Ett recept att spara till framtida middagar:)
Svar:
Ida Nilsson
sannas rum
Yummy vad gott :)
Annika
Mumsigt :>
Mandosa
oh DE såg gott ut! :)
Sofie
gu va gott de såg ut! :)
Anonym
åh det såg gott ut:)
Trackback