Färs i pita med vitlöks- & gurkyoghurt
Är du vitlök- och tacosälskare så lovar jag att du kommer tycka om det här. Jag är lite sådär med mjukt bröd när jag äter tacos. Jag äter hellre bara grönsaker och köttfärs. För den som vill går det bara att äta färsen och yoghurten, det är lika gott tycker jag!

Färs i pita med vitlöks- & gurkyoghurt
8 pitabröd
1 röd lök
1 röd paprika
400 g blandfärs
1 burk majs
1 tsk spiskummin
2 tsk sambal oelek
salt och peppar
Salladsblad
Gurkyoghurt:
1 gurka
2 dl matyoghurt
2 vitlöksklyftor
salt och peppar
Grädda brödet enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Stek färs, lök och paprika i olja. Smaksätt med spiskummin, sambal, salt och peppar.
Gurkyoghurt: Dela, kärna ur och skär gurkan i skivor. Blanda yoghurt med pressad vitlök och gurka. Smaksätt med salt och peppar.
Fyll pitabröden med sallad och färs, toppa med gurkyoghurten.


Kommentarer
linah brown
åå tack:D
FREDRIKA PERSSON
fin blogg!
Hanna Karlsson
det låter gott!
frubalken.blogg.se
Jag tror nog jag nu vet vad min lunch kan bli =)
Svar:
Ida Nilsson
frubalken.blogg.se
Jag hade nog tänkt baka pitabröd isf ;)
Svar:
Ida Nilsson
Dennis
Farligt att komma in hit å läsa när man är hungrig, haha!
Svar:
Ida Nilsson
Sandra
Gud vad gott
Trackback