Sweet and sour kyckling
Mina vänner med småbarn har ibland svårt att stå i köket en längre stund för att göra god mat. Men även dem behöver inspiration till att göra lättast tänkbara mat, som ändå är god och varierande. En färdig sås, stek kyckling och koka ris. Jag använder ofta jasminris som kokas i 20 minuter, men visst kan man denna rätt gå ännu snabbare. Vad sägs om... högst 10 minuter? Dessutom är det relativt nyttigt till och med. Idag hade jag lika mycket energi som jag antar att en småbarnsförälder har ibland, men nästa gång ska jag tillsätta andra thailändska grönsaker.



Sweet and sour kyckling
10 minuter
500 g kycklingfilé
salt
svartpeppar
grillkrydda
1 burk Uncle Bens sweet and sour ananas
Rensa kyckling och skär i mindre bitar. Stek och krydda.
Värm upp såsen tills den kokat och tillsätt kycklingen.
Låt koka ihop i någon minut.


Kommentarer
Emma
Mm mumsigt! Gott nytt år till dig! Kram
anna
enkelt och gott :)
Anna
gött!
Trackback