Snabb cremekyckling
Vi har ju pratat om de där dagarna då man inte riktigt har lust att stå framför spisen hela kvällen. Ur något "ont" kommer alltid något gott, därför ställde jag mig och bakade kaka istället efter en supersnabb fixad middag som nu står och gottar sig i ugnen.
Enklast möjliga middag, som jag vet många därute eftersöker på veckodagarna. Det går att förändra i all oändlighet, men min favorit creme fraiche som är smaksatt är definitivt denna. Varsågoda!


Snabb cremekyckling
10 minuter
2 kycklingfiléer
svartpeppar
salt
grillkrydda
4 dl creme fraiche fetaost & soltorkade tomater
Rensa och skär kyckling i mindre bitar. Stek och krydda.
Värm upp creme fraiche i en kastrull.
Lägg över kycklingen i kastrullen och låt puttra någon minut.


Kommentarer
Bujin Erdene
mmm ser gott ut! Så fin du var!
Elin
Ja lite roligare än vanliga lussekatter =)
Emma
Åå så gott och så enkelt! Perfekt kombo:) Kram
Amanda
Måste testa!! Men hur vet man egentligen när kycklingen är klar? Det är ju lite känsligt.
Svar:
Ida Nilsson
Trackback