Fetaostbiffar med tomatsås
Fetaostbiffar med tomatsås
400 g köttfärs
3 msk vatten
2 msk ströbröd
1 ägg
1 msk färsk, hackad basilika
150 g fetaost
salt
svartpeppar
chili explosion
1 msk färsk, hackad basilika
1 gul lök
1 förpackning krossade tomater
2½ dl vispgrädde
1 hönsbuljongtärning
1 tsk sambal oelek
salt
svartpeppar
Blanda vatten, ströbröd och ägg väl. Låt svälla 10 minuter.
Blanda i basilika, smulad fetaost och krydda.
Dela upp i 8 delar och stek på medel/hög värme tills de fått en fin yta.
Hacka gul lök och stek med smör i en kastrull. Tillsätt krossade tomater och vispgrädde, låt koka upp. Tillsätt hackad basilika, buljongtärning, sambal oelek och kryddor.
Kommentarer
Sara Ekman
Gott :)
s p i n d e l t j e j e n
Mums! :)
Turid
Så gott det ser ut! Köttfärsbiffar är ju alltid succé!
Maria
nämen åh vad gott :)
Amanda [SPONTAN]
Mums!
Trackback