Italiensk kyckling

Rätten kallas italiensk eftersom den är vit, grön och röd som Italiens flagga. Och dessutom severas den ju med spagetti. Jag hade egentligen velat använda bandspagetti, men glömde helt av att handla det idag. Men vanlig gick bra det med :)
 
 
 
Vid receptintresse, skriv en kommentar så svarar jag så snart som möjligt :)
 


Kommentarer
Sarah Persson

Exakt :)

2012-12-03 @ 20:30:16
URL: http://justmesarah.blogg.se/
Pablo

Tack ska du ha! :D
Fina foton du tar. Hel mysiga!

2012-12-03 @ 20:30:43
URL: http://pablosfoton.blogg.se
Alma♡

Åh, älskar italiensk mat! Skulle va grymt med ett recept!<3
svar: Gud, visst är vi snygga? ;)

Svar: Ingredienser till 4 personer:150 g färsk spenat eller 250 g fryst
3 st stora kycklingbröstfiléer
3 st vitlöksklyftor
8 st marinerade, soltorkade tomater
Smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl grädde
Valfri torr pasta
Parmesanost, riven

Gör så här:
Skär kycklingen i små bitar, skala och hacka vitlöken fint, grovstrimla de soltorkade tomaterna , skölj spenaten.
Om du använder fryst spenat, krama ur vätskan ur spenaten.
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna krydda med salt och peppar.
Rör i vitlök, tomater, spenat och fräs runt någon minut, slå sedan på grädden och rör om.
Låt det koka ihop några minuter.
Under tiden som du gör kycklingen kokar du pastan.
Blanda sedan som en carbonara med färskriven parmesanost över eller servera var för sig.
Ida Nilsson

2012-12-03 @ 20:54:00
URL: http://almaj.blogg.se
DIANA ÖSTERBERG

Fin blogg!

2012-12-04 @ 00:10:33
URL: http://dianaosterberg.blogg.se
Ida Bjelkert

Åh, så gott!

2012-12-04 @ 08:53:11
URL: http://idabjelkert.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback