Fina gester!

Nu har julkort börjat strömma igenom vårt brevinkast, så roligt! Jag antar att det kommer komma en hel del till innan denna jul är över. Vi är så himla dåliga på det själva.. Jag önskar ibland att jag tog mig mer tid till att pyssla. Det får vara ett löfte tills nästa år, att jag ska förse nära och kära med speciella, hemmagjorda julkort! Varför inte träffas med flickorna och inspirera varandra? Gud vad roligt!
 
En av de fina julkorten kommer ända från USA, från fina Jenny som jag inte pratat med sedan i augusti. Tacka vet jag WhatsApp så vi kan hålla varandra uppdaterade även om vi bor väldigt, väldigt långt ifrån varandra. Ibland känns det som att du bor på en annan planet. Så långt bort, så mycket längtan.
 
 


Kommentarer
M E L L I

Mysigt med julkort =)

2012-12-18 @ 17:10:38
URL: http://bymelli.blogg.se/
LinnJ

- ja, verkligen. Att ha oordning är de värsta jag vet haha!
Vet du vart de finns och hur mycket det kostar? (:

Svar: Här är en enkel variant, men den gör ju att du måste hålla emot hålla emot för att de ska lindas åt hårt vilket är ett måste: http://www.hastshopen.se/product.html/bandage-upprullareHär är en dyrare variant som jag hellre hade lagt ner pengar på, som har en motor och lindorna lindas hårt: http://www.bloggshop.nu/-50/roll-up-automatisk-upprullning-av-lindor.

Det finns även dyrar varianter (som jag menade från början), som dessutom har en borste som samtidigt borstar av all smuts från lindorna. Men den kostar några tusenlappar..
Ida Nilsson

2012-12-18 @ 17:33:52
URL: http://linnj.blogg.se
Carro

så fina julkort du fått!
och visst är det tur den appen finns! jag gillar att viber finns med ;)

Svar: Ja eller hur, så man kan hålla kontakten! Jag använde viber förut, men jag tyckte det var jobbigt att den kom upp som alternativ varje gång man ska ringa..
Ida Nilsson

2012-12-18 @ 21:14:47
URL: http://carolineannamarie.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback