Kesoplättar

Med frukt och bär - ett perfekt mellanmål, med grönsaker - en perfekt lättare lunch. Idag åt mamman kesoplättar till lunch och barnet åt det som mellanmål. Det går så snabbt att göra, är mättande och i en bra storlek för att de små ska kunna äta själva.
 
 
Kesoplättar
 
4 ägg
250 g keso
2 msk smält smör
½ tsk bakpulver
svartpeppar
paprikakrydda
5 msk vetemjöl
 
Knäck 4 ägg i en bunke, blanda.
Häll i smält smör, keso, svartpeppar och paprikakrydda. Blanda väl.
Tillsätt 1 msk vetemjöl i taget.
Stek i lite smör tills de fått gyllenfärg på bägge sidor.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback