Fetaostfylld kycklingfilé
Hemma hos oss äter vi oftast varierad mat, i alla fall bland de huvudingredienser som vi tycker om! Det spelar inte så stor roll om det är mitt i veckan, veckoslut eller helg. God mat kan ätas jämt!
Idag lade jag undan en kycklingfilé till Leia, skivade den i mindre bitar och lade i en liten form. En matsked starkare creme fraiche, fem matskedar vanlig, kryddade med basilika och lade över kycklingen. Sedan in i ugnen samtidigt som vår kyckling och serverade med ugnsrostade grönsaker.
Fetaostfylld kycklingfilé
800 g kycklingfilé
grillkrydda
1 paket fetaost/salladsost
2 paket bacon
2 paket bacon
2 dl creme fraiche paprika och chili
2 dl creme fraiche
2 dl creme fraiche
basilika
Sätt ugnen på 225 grader.
Gör ett snitt i filéerna och fyll med smulad fetaost.
Krydda filéerna med grillkrydda och bind med bacon runtom. Lägg sedan i en smord ugnssäker form.
Blanda all creme fraiche och krydda med basilika. Häll sedan på sidan av filéerna.
Sätt in i ugnen i ca 40 grader.
Kommentarer
iza svenningsson
Åh så gott!!
Cissi
Å vad gott det lät!
Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF
åh va gott!
Pälsbloggaren
Men så gott!
Linn Strömberg
Mums!! :D
Miss Baby Peaches
Gud vad gott det lät!
Trackback