Underbara älskade.

Som vanligt vaknade jag tidigt idag och kunde inte somna om på en timma i alla fall. När jag väl somnat, vaknade jag flera gånger men somnade om varje gång. När jag sedan slog upp ögonen och tittade på klockan var hon 11. Så himla skönt att kunna få sova ut i alla fall en gång som höggravid!
 
Efteråt tog jag och magen ut oss i trädgården för att röja upp lite. Nästan hela gräsmattan och rabatterna är rena från grenar och löv. Det känns så himla skönt och man får passa på när det är fint väder! Det hela gör det ju lättare också när man har en liten följeslagare som springer runt och leker på gräsmattan. Han verkligen älskar när vi är ute och fixar. Han leker med grenar, får ordentliga ryck upp och ner i träd, kutar runt som en galning och stannar upp för att mysa en stund. Den katten är verkligen som en hund och han älskar sällskap i alla dess former. Han är självständig som en katt ska vara, men kräver samtidigt väldigt mycket uppmärksamhet. När vi kommer hem från att ha varit borta ett tag, kommer han alltid och möter upp oss, pratar en himla massa och ger sig inte förrän man sätter sig ner och ger honom ordentligt med tid för att gosa. Ibland kommer det upp på tal att skaffa en kompis till honom eftersom han tycker så mycket om både andra katter och hundar. Men vi är så bortskämda med honom och han förtjänar att bli bortskämd av oss! Kattkompisar har han överallt runtomkring och de leker utomhus, speciellt på somrarna!
 


Kommentarer
Simon G

Vilka fina bilder! :)

2015-03-31 @ 17:52:46
URL: http://simonpixel.webblogg.se
Linda

Kul med katter som har sån personlighet, vår är bara tråkig och jobbig =/ Var väl inte meningen att vi skulle ha henne heller då hon är dumpad av någon dåre, så vi tog in henne i vårat hem tills hon skulle få nytt hem.. det har gått.. hmm 4-5 år nu? Jag har ju inte hjärta att kasta ut stackarn.

Din katt är dock väääldigt lik min familjs första kisse.. så otroligt fin! Vacker..

Svar: Ja han är verkligen underbar! :) Men det var ju bra av er att ni kunde ta hand om henne :) Tyson är omplaceringskatt, vi köpte honom av en annan familj. De kunde inte ha kvar honom för att de hade massa andra djur och skulle ha barn. Konstigt att man gör sig av med katten då som är väldigt självständiga djur tänkte vi. Men han kräver faktiskt himla massa uppmärksamhet, svårt att ens förklara. Men nu är han är en mycket lycklig katt! :)
Ida Nilsson

2015-03-31 @ 20:40:04
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så fin!

2015-03-31 @ 20:58:27
URL: http://spontan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback