Riktiga kap

Igår gjorde jag ytterligare ett sådant där kap ni vet, köpte ett paket med 40 klädesplagg i strl 62 för 200 kronor. Jag kommer dock inte att använda varje klädesplagg, då jag inte är jättemycket för starka färger och randigt. Vissa färger och kombinationer går an, andra inte. Därför lade jag undan de plagg som jag vet att jag inte kommer att använda. I vilket fall kom jag undan väldigt billigt och jag var mestadels ute efter klänningar och basplagg vilket jag fick nu!
 


Kommentarer
cat

Vad roligt det är att se hur olika alla familjer är. :) jag hade lite mer kläder till första dottern men andra som e jämngammal med din har typ 5 pyjamasdräkter som hon har på sej jämt i rullande schema vartefter de tvättas. :D kanske låter lite slött/torftigt men, vi är ju mest hemma o glor endå så. :)

Svar: Oj, ja det är verkligen annorlunda. Men jag har ju också ett intresse av att handla och klä henne fint :) Sen är vi nästan iväg varje dag och hittar på saker, så då vill jag inte ha på henne pyjamas ;)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-06-26 @ 14:11:56
URL: http://karmalogik.wordpress.com
JENNYH - Mammablogg

Men ååhh, du och dina fynd alltså! :P

Svar: haha, ja men du vet ju hur roligt det är att handla kläder ;)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-06-26 @ 14:20:11
URL: http://jennyh.se/
michan

Jag är lite likadan, men jag gillar rosa i starka färger men har svårt för mycket mönster och hemska djur som tyvärr e så modernt nu, som ugglor, rävar mm

Svar: Åh, jag älskar ju rävar! Newbie har nytt mönster nu med ekorrar på bodys som jag köpte häromdagen, så fina! Men samtidigt tycker jag inte om plottriga mönster som man får ont i huvudet av. Men det har ju sällan newbie :)
Ida Nilsson - mamma till Leia ♥

2015-06-26 @ 16:50:42
URL: http://michaela-michan.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback