Mjölkstockningshelvete...

Usch, den här dagen har varit hemsk. Det började inatt. med att jag svettades kopiöst mycket. Det rann ifrån min kropp och Claes väckte mig och frågade om jag hade feber. Det trodde jag inte, men bäddade om sängen med extra lakan och handdukar. När jag gick upp för att mata Leia vid sjutiden på morgonen började jag frysa enormt. Jag låg och verkligen skakade och hackade tänder i en timme innan jag försökte ta mig till duschen. Där satt jag sedan, på golvet för att slippa svimma, med varmvattnet rinnande utmed mitt högra bröst. För visst var det mjölkstockning på gång igen. Jag gick och lade mig igen, tog tempen som visade 39.9. Sedan dess har jag varit nästintill död - på riktigt. Det tog fram till 17-tiden innan jag ens orkade mig ur sängen för första gången. Vet inte hur många gånger jag har somnat till och vaknat igen. Någon timme så låg jag och Leia i sängen och vilade till avslappningsmusik, så himla mysigt och skönt. Claes fick gjort en massa i trädgården så länge, bästa människa. Nu mår jag lite bättre, febern har gått ner litegrann och jag har orkat mig upp till vardagsrummet och tvn i alla fall. Kändes som en stor bedrift! Nu hoppas jag att det räcker med mjölkstockning, en fjärde gång är jag inte sugen på alls. Vad gör jag när jag blir ensam hemma på tisdag?
 


Kommentarer
cat

Ajahajajjjh mjölkstockning som gör så ont å ja, helt däckad blir en... :( fy faan.

2015-04-18 @ 19:43:26
URL: http://karmalogik.wordpress.com
cat

Ajahajajjjh mjölkstockning som gör så ont å ja, helt däckad blir en... :( fy faan.

2015-04-18 @ 19:44:07
URL: http://karmalogik.wordpress.com
Linda

Åh vad hemskt =/ Har ju själv inte haft det men hört att det gör hemskt ont. Varför får du det tror du? Kalla bröst kan man ju få mjölkstockning av, eller är det att du inte hinner få ut all mjöl i tid?

2015-04-18 @ 21:06:00
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Linda

Hej, hur mår du och hår går det med allt?

Svar: Hej! Jag börjar sakta men säkert må bättre, så himla skönt! Allt bra med er? :)
Ida Nilsson

2015-04-21 @ 16:38:38
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Linda

Vad skönt, tycker lite synd om dig, nybliven mamma och allt, och så ska det bara krångla för dig =/ Jo här är det väldigt bra, lever på kärlek =)

2015-04-22 @ 10:53:17
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Leyla Andersson

Usch vad jobbigt det låter! Stackare! :( hoppas de går över snabbt ♡ väldigt söt tjej iaf :)

Svar: Ja det har varit riktigt jobbigt, men det har lyst med sin frånvaro ett tag nu som tur är :) Tack så hjärtligt! ^^ ♡
Ida Nilsson

2015-04-26 @ 22:50:03
URL: http://leylaandersson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback