Paprikapasta med kyckling

 
Kyckling och pasta med paprikasmak
30 minuter
 
4 kycklingfiléer
salt
grillkrydda
Pennepasta
1 röd paprika
2 dl grädde
2 mozzarellaostar
½ paket Philadelphia grillad paprika
svartpeppar
körsbärstomater
fetaost
oregano
 
Tärna och stek kyckling. Krydda.
Koka pastan i lättsaltat vatten.
Tärna paprika och stek med kycklingen. Häll i grädde. Smula över mozzarellaosten och låt den smälta.
Blanda i Philadelphia och låt smälta. Krydda med svartpeppar.
Blanda samman pasta med kycklingröran och lägg över körsbärstomathalvor och fetaost. Strö över oregano.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback