Grillad sparris med ost och nötter

Ett gott tillbehör till grillat, nästan helt ett recept från ICA. God och nötig smak, och citrus är ju ett måste till sparris!
 
 
 
Grillad sparris med ost och nötter
15 minuter
 
1 knippe sparris
citronarom
olivolja
flingsalt
svartpeppar
chili explosion
hasselnötter
riven parmesan
smör
 
Skär av den nedersta delen på sparrisen. Lägg omlott på små folieark.
Häll över citronarom och olivolja, strö över flingsalt. Krydda med svartpeppar och chili explosion.
Grovhacka hasselnötter, strö över parmesanost och lägg över en klick smör.
Lägg ihop folien och grilla i ca 10 minuter.
 


Kommentarer
Beatrice Lind

Men åh vad gott! :D

2014-07-28 @ 21:08:42
URL: http://takai.blogg.se/
Emma

Låter mumsigt:) Jag gjorde ananaspaj i helgen, den är ju såå god! Ja gödsel på gräsmattan är nog inte dumt, jag ska slänga ut lite här också. Och ja, lavendel, underbart! Jag har satt några plantor vid vår stenläggning och hoppas att de ska växa till sig till nästa år:) Kram Emma

Svar: Ja men visst är det! Älskar frukt, oftast mer kall än varm, därför funkar ju denna super! Man ska ju egentligen gödsla frukost, lunch, middag. Alltså våren, midsommar och sensommaren. Men vi skippade mittenalternativet och körde riktigt bra gödsel på våren. Så nu är det snart dags igen :)
Ida Nilsson

2014-07-29 @ 10:22:02
URL: http://www.pemsplatser.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback