Fullproppade dagar

Idag har det varit en sådan där dag då allt bara rullat i ett och man sätter sig ner vid den här tiden och hinner ventilera litegrann.
 Dagen började med lite träning för Malins räkning. Hjälpte henne förra året med att köra in hennes fjordings hingst och nu efter att hon gjort det mesta arbetet själv med inridning, fortsätter vi träna utifrån det. Han kommer bli en fin grabb när han kommer igång ordentligt och sätter muskler tror jag, han är ju trots allt bara 3 år ännu :)
Sedan blev det även en tripp till Borås Arena för att se Elfsborg ta sin tredje raka seger. Har även hunnit med att göra lite ärenden och annat trevligt en söndag som denna. Receptet för dagens middag hittar ni här!
 
Trött kille efter dagens pass.
 


Kommentarer
Tilla

Fin bild! :)

2013-05-05 @ 22:01:46
URL: http://tillaandersson.blogg.se
sannas rum

Aaw vad söt :)

2013-05-06 @ 10:25:41
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Jessica

Vilken snygging!

Sv: Tack så mycket! :) Det är så himla kul att rida in hästar! De visar så stora framsteg nästan varje gång och man får verkligen "lön för mödan" nästan direkt = lätt att hålla motivationen uppe.
Både red och körde in min förra ponny, en New Forest, och det var verkigen givande! Gillar att du även engagerar dig i inkörning då det tyvärr inte är så vanligt av "andra raser" längre.
(Ursäkta för sent svar!)

2013-05-20 @ 23:49:00
URL: http://vinna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback