No conclusive evaluation!

Kom ni ihåg den nya maskaran Volume million lashes som kommit in, som jag köpte för några veckor sedan och lovade att ge feedback om? Jag har liksom inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den än. Den lovade ju trots gummiborste och att den var ganska blöt, att den skulle sära på fransarna och ge mer volym. Mer volym behöver jag verkligen inte, men när man har såpass långa ögonfransar som jag har så ser det oerhört dumt ut om ögonfransarna klibbar ihop sig.
 
Första gången jag provade den var på julafton. Dumt misstag. Det såg förjävligt ut, alla fransarna klibbade ihop sig och såg till slut ut som typ två strån per öga. Jag var så frustrerad att jag stampade i golvet, GRÄT och skrek tills min sambo fick komma och lugna ner mig. Vi hade bråttom och jag såg ut som jag vet inte vad.. Och sen ska han komma med sådana där kommentarer som "men du kan väl låna din mammas smink när vi kommer dit" eller "ta bort det och gör om det då?". Håll bara truten om du inte fattar ett skit, sa jag.
 
Jag gav den dock en extra chans och liksom drog borsten mot kanten så den mesta maskaran försvann från borsten. Det blev betydligt bättre, men jag är ändå inte helt nöjd med den kan jag inte påstå såhär några veckor senare.. Det känns som att man borde ha perfekta fransar som inte lagt sig åt något håll redan innan man lägger på den. DÅ blir det riktigt bra. Men att sära på varje ögonfrans efter man duschat och innan man sminkar sig.. Vet fortfarande inte om det är värt det.
 
 


Kommentarer
Sofia

Din header är sjukt inspirerande! Har du inte en liten kam eller något som du bara kan borta övenfransarna med innan du använder mascaran, den är sådan som du fast en guld och det fungerar utmärkt! :-)

Svar: Tack! Nej, jag har tyvärr inte det. Jag har så långa ögonfransar så de lägger sig lite som de vill. Svårt att kunna styra dem liksom :/ Vill man ha isär en "klump med fransar" får man liksom försöka få bort en ögonfrans och lägga omlott med några andra. Hoppas du fattar ;) Kanske ska köra på den istället nästa gång då :)
Ida Nilsson

2013-01-12 @ 00:04:53
URL: http://sofiaeriksson.blogg.se
Klara - Fotoblogg ❤

Oj, vilken sjukt fin header! :)

2013-01-12 @ 00:32:19
URL: http://www.klaramarklunds.blogg.se
Coquina

Vad bra att få ett ärligt betyg på mascaran =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling som avslutas idag =)

2013-01-12 @ 09:37:42
URL: http://coquina.blogg.se/
ebba

hoppas du får en bra lördag !
allt bra ? :)

2013-01-12 @ 10:51:04
URL: http://ebbalinneaa.blogg.se
Linda Lövberg Hjären

hoppas du får en bra lördag:)

2013-01-12 @ 12:56:17
URL: http://lindahjaren.webblogg.se/
julia

Kolla gärna in min foto blogg http://photoojuliaa.blogg.se

Skulle bli jätte glad :D

2013-01-12 @ 13:15:19
URL: http://photoojuliaa.blogg.se
Amanda

fin blogg och fina bilder :D

2013-01-12 @ 14:07:10
URL: http://happyliife.blogg.se
Elin

Det lät inte så bra... :/

2013-01-12 @ 14:48:16
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Ronja

fin design! :)
allt bra?

2013-01-12 @ 15:43:15
URL: http://ronjajanssons.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback