Jul i vårt hus

Det blev inget lussebakande igår, istället tog vi till min förtjusning fram granen, klädde den och lade fram alla julklappar. Visst är det lite barndomskänsla över det hela, älskar det! Då börjar julen äntligen att närma sig! Jag vill helst ha en silvrig jul med inslag av rötti kombination med mitt naturfärgade hem. Tyvärr syns inte glaskulorna alls på bild, synd eftersom de är ganska charmiga!
Imorgon är det bara två veckor kvar till julafton, tiden bara springer iväg..
 

 


Kommentarer
Emma

Härligt med julgran. Vi tog in vår förra veckan faktiskt. Ganska tidigt men vi kommer att vara borta både nästa helg och julhelgen så vi tog in den så vi hinner njuta lite av den:) Ha en fin kväll. kram

Svar: Åh så härligt! Då känns det verkligen som jul :) ja men super ju, då ska ni ha en riktig julledighet :) Tack det samma! Kram :)
Ida Nilsson

2013-12-09 @ 16:45:21
URL: http://www.pemsplatser.blogspot.com
Amanda [SPONTAN]

Mysigt! :)

2013-12-09 @ 20:32:16
URL: http://spontan.blogg.se
Louise

så himla mysigt! :) pynta julgranen idag ja! :)

Svar: Visst är det! Älskar det ^^
Ida Nilsson

2013-12-12 @ 21:12:32
URL: http://loisjohansson.blogg.se
Ellen

Fin julgran!

2013-12-14 @ 22:52:47
URL: http://lilomilo.blogg.se
Therese

Så mysigt det ser ut! Gillar pynten i granen! Här blir det inte några klappar under granen först tomten kommer för barnen kan inte hålla fingarna i styr ;) Önskar dig en fin dag!

Svar: Tack! Jag tycker inte om för mycket, det får gärna vara lite stilrent. Beundrar min mamma som blev tvingad att ha fula hemmagjorda smällkamareller i granen år ut och år in. Nu har hon dock tagit sitt förnuft till fånga när i alla fall den äldsta har flyttat hemifrån sedan några år tillbaka ;) Tack det samma!
Ida Nilsson

2013-12-15 @ 13:40:18
URL: http://sailorswife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback