Pasta med citronstekt sparris och cantadousås

Herregud vilken jobbig dag det varit idag.. Det var riktigt skönt att komma hem och kunna slappna av en stund innan dagens middag skulle lagas för att sedan äta i lugn och ro. Tidig läggdags idag är ett faktum!
 
 
 
 
 
Vid receptintresse, skriv en kommentar så svarar jag så snart som möjligt :)
 
 
 


Kommentarer
Jennipher

Jag vill ha recept!!

Svar: Cantadousås:2dl mellangrädde
125gCantadou, eller annan färskost med örter och vitlök
salt
svartpeppar

Citronsparris:
1 knippe grön sparris
25g rumsvarmt smör
1msk pressad citron
rivet skal av 1/2 citron
Några korn flingsalt

Sås:
Värm grädden på medelvärme i en kastrull. Lägg i osten och låt smälta ner. Smaka av med salt och peppar.

Sparris:
Skölj och ansa sparrisen, dela i två delar.
Blanda smöret med citronsaft och -skal, salt och peppar.
Hetta upp en stekpanna och stek sparrisen mjuk i smöret (jag använder bara den hälft av sparrisen som har en topp).

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll av i durkslag.

=)
Ida Nilsson

2012-10-23 @ 19:48:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback