Årskort

Jag är helt slut i min kropp. Det blev ett ganska hårt pass på gymmet idag. Jag har inte joggat på jag vet inte hur länge men blev stolt att jag klarade en stund i alla fall. Min provvecka är nu slut och jag köpte ett helår på actic idag. Nu är det dags att planera upp min träning på allvar! Både kort- och långsiktiga mål har jag redan skrivit in i ett dokument.Det var 1½ år sedan jag var igång så det ska bli underbart att börja på riktigt igen!
 
 
 


Kommentarer
M

Härligt med tillgång till äventyrsbad också - hade gärna lagt några av mina pass i en simhall. Dock är man väldigt bekväm av sig och vill itne ta sig för långt. Nu har jag äntligen införskaffat min belöning (löparskor) och skal lbörja springa på löpband. Hr ska det gå? Målet milen udner 55 minuter 7 september...

Vad har du för mål med din träning?

Svar: Ja det är verkligen jätteskönt att kunna simma också! Speciellt under vintern :) Oj, det var ett konkret mål! Jag har inte riktigt sådana konkreta mål. Men lång-siktiga i form av vikt och mått. Vill sätta in andra långsiktiga som är mer träningsrelaterade, typ tid eller vikter. De kortsiktiga är mer träningsrelaterade just för tillfället.

Jag tror att det kommer gå jättebra för dig! Ett tips är att sätta ut träningsdagar då du verkligen MÅSTE träna. Inga ursäkter :)
Ida Nilsson

2012-12-09 @ 09:40:38
URL: http://mittlivsutmaning.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback